Marketing

Marketing divízió keretében egy olyan komplex feladatvégzést vállalunk át partnerünktől, amely nagymértékben hozzájárul üzleti sikeréhez, eddigi eredményei megtartásához, illetve azok körének további bővítéséhez.

A legkisebb részfeladat ellátásól a projekt teljes lebonyolításáig!

Field marketing

field marketing szervezés területén cégünk az első szolgáltatók között van, több évtizedes szakmai tapasztalatunk megbízható hátteret jelent partnereinknek. Felgyorsult világunkban a rengeteg személytelen reklám, hirdetési forma mellett megnövekedett azoknak a marketing eszközöknek a szerepe, amelyek a fogyasztó és a hirdető között személyes kapcsolatot, találkozást hoznak létre. Legnagyobb előnye a field marketingnek a személyes és hiteles kontaktus, így a vásárló, érdeklődő meggyőződhet arról, hogy az adott termékre valóban szüksége van-e, illetve, hogy igényeinek mennyire felel meg.

Webáruház háttér támogatás

Számtalan esetben előfordulhat, hogy szakképzett munkatársra van szüksége megnövekedett feladatainak ellátásra, azonban a betanításra nem szívesen fordítana időt vagy éppen már nincsen ideje, ilyenkor a legjobb választás a feladatok kihelyezése. Amennyiben lehetséges, és Megbízónk nem kíván erre külön munkaerőt foglalkoztatni, akkor a Multi-Zone vállalja ennek a teljes körű biztosítását cégen belül. Biztosítani tudjuk, hogy kiváló szakmai tapasztalattal rendelkező, precíz irodai, logisztikai és pénzügyi munkatársaink által a projektenkénti vagy hosszútávra történő webáruházhoz kapcsolódó feladatok ellátását. A Multi-Zone elvégzi a héttérfeladatokat, Önnek pedig csak a vállalkozásának építésével kell foglalkoznia! 

E-marketing

A Multi-Zone e-marketing legfontosabb jellemzői a következők: optimalizált, költséghatékony és mérhető. Célunk, hogy vállalkozása digitális lábnyomát megnöveljük, megfelelően megtervezett stratégia mellett, személyre szabott megoldásokkal. E-marketing szolgáltatásunkon belül vállaljuk közösségi média kampányok lebonyolítását, hírlevelek készítését, hírlevél kampányok menedzsmentjét, online hirdetések tervezését, megjelentetését, valamint egyedi igényeken alapuló tartalmak gyártását, és azokon alapuló kampányok lebonyolítását.

Hívás
Útvonal