Human

A divíziónk 2004-ben azzal a céllal jött létre, hogy megbízásaink során a felmerülő humán erőforrást gond nélkül és rugalmasan biztosítani tudjuk. A saját igények kielégítésén felül, úgy gondoltuk, hogy a megbízóink is szembesülhetnek a munkaerő biztosításával kapcsolatban nehézségekkel. Ennek okán divíziónkat úgy alakítottuk ki, hogy a rugalmas és költséghatékony foglalkoztatást előnyeit élvezze megbízónk, egyben mentesítve a terhektől.

A legkisebb részfeladat ellátásól a projekt teljes lebonyolításáig!

Szakemberek biztosítása

A munkaerő felkutatás személyre szabott megoldásokat kínál az Ön számára. Több száz munkavállalót tartalmazó adatbázisunkban megtaláljuk a legmegfelelőbb munkaerőt az adott szakterületre. A direkt megkeresés módszerét alkalmazzuk közép- és felsővezetők felkutatására, illetve speciális pozíciókra alkalmas jelöltek megismerésére. Megbízóink részére csak a több szűrőn megfelelt jelölteket mutatjuk be időt és költséget spórolva az Ön cége számára.

Out-sourcing – munkaerő kihelyezés

Out-sourcing keretében a Multi-Zone átvállalja Öntől egy vállalati részleg vagy projekt teljes körű HR menedzselését. Ezeket a feladatokat (adminisztráció, munkaszerződés, bérkifizetés, koordináció) teljes egészében a Multi-Zone látja el, így az Ön cége valóban az üzleti tevékenységnek szentelheti magát. Munkáltatói felelősségei nincsenek, továbbá a bérszámfejtéssel sem kell foglalkoznia. Nem kell fenntartania HR osztályt, könyvelőt foglalkoztatni a bérszámfejtés miatt, illetve a munkaügyi változásokat sem naponta követnie, hiszen ezen feladatokat mi ellátjuk Ön helyett!

Iskolaszövetkezet, alkalmi munkaerő

A Multi-Zone megkeresi az Ön, cége és a betöltendő pozíciók igényeinek megfelelő számú és kvalifikációval rendelkező munkavállalót! Nem minden vállalat rendelkezik HR osztállyal vagy éppen elképzelhető olyan időszak, amikor a HR osztály túlságosan leterhelt, emiatt nem tud megfelelő jelölteket állítani egy adott pozícióra. Felmerülhet olyan is, hogy speciális szaktudású munkatársakat keresnek, melynek megtalálása nagyobb energiát vesz igénybe. A Multi-Zone a toborzás tevékenységével ellátja azon klasszikus feladatokat, ami nélkül nem találja meg egy vállalkozás a számára ideális jelöltet. felül folyamatos koordinációval segítjük Önt abban, hogy a munkaerő rendelkezésére álljon, illetve cégcsoportunkon belül saját iskolaszövetkezet működik, mely folyamatosan frissülő, naprakész diákmunkaerő-adatbázissal rendelkezik. Folyamatosan kapcsolatban állunk több köz- és felsőoktatási intézménnyel is, így a kijelölt munkához legmegfelelőbb képzettséggel és tapasztalattal rendelkező munkavállalókat tudjuk biztosítani.

Hívás
Útvonal