Office

Office divíziónk létrejöttének oka azon felismerés, hogy minden vállalkozásnak teljesítenie kell az adminisztratív feladatok ellátását, azonban sok esetben ez nem mindig teljesül. Ennek több oka is lehet, például nem jut rá elegendő idő, nincs meg a megfelelő tudás, vagy csak egyszerűen magas költséget emésztene fel. Azonban a precíz adminisztráció nagyon fontos egy szervezet életében a későbbi visszakereshetőség, jogszabályi megfelelés, vagy csak az átláthatóság, elszámoltathatóság miatt is.

A legkisebb részfeladat ellátásól a projekt teljes lebonyolításáig!

Céges irodai háttérszolgáltatás

Számtalan esetben előfordulhat, hogy szakképzett munkatársra van szüksége, azonban a betanításra nem szívesen fordítana időt vagy éppen nem is tudna. Előfordulhat az is, hogy a hirtelen megnövekedett adminisztráció miatt már nincs is lehetőség betanítani új munkatársat, ilyenkor a legjobb választás a feladatok kihelyezése. A megrendelő igényeinek megfelelve biztosítani tudunk személyi titkárt, menedzser asszisztenst, protokollos munkatársat, irodai háttérszemélyzetet, pénzügyi munkatársat és teljes technikai felszerelést. Szolgáltatásaink között szerepel a call center üzemeltetés, melynek teljes folyamatát megbízónk elvárásaink megfelelően alakítunk ki, megfelelő dokumentációval, pontos, nyomon követhető konstrukcióban. Utóbbi időben az online felületen tevékenykedő vállalkozások körében népszerű szolgáltatásunk, a virtuális iroda, melyet az interneten működő vállalkozások mellett ajánlunk olyanok részére, akik nem szeretnének fenntartani egy irodát, azonban működésükhöz mégis szükséges.

Pályázati projekttámogatás és projektmenedzsment

Egy pályázati forrás megnyerése sok szervezet számára hatalmas segítséget nyújt, hogy megvalósítsa a pályázati célokban meghatározott tevékenységét, azonban a pályázathoz számtalan kötelező feladat elvégzése is hozzátartozik. A kötelező nyilvánosság biztosítása minden támogatott pályázatnál kötelező elem, illetve a megfelelő dokumentáció, elszámolás elkészítése. Cégünk segítséget nyújt a nyilvánosság és kommunikáció feladatainak tervezésében és megvalósításában: sajtónyilvánosság, sajtótájékoztatók, sajtóközlemények biztosítása, projektdokumentáció összeállítása, grafikai tervezés, nyomdai kivitelezés, plakát, tájékoztató táblák tervezése, kivitelezése, sajtónyilvános, ünnepélyes projektátadó szervezése, lakossági fórumok, nyíltnapok, záró rendezvény szervezése.

Nonprofit szervezetek titkárságnak üzemeltetése

A Multi-Zone 1999 óta látja el nonprofit szervezetek titkársági feladatait. Egy alapítvány vagy egyesület életében a szakmai teendők mellett ugyanúgy megtalálhatók a kötelező, adminisztrációs feladatok, mit egy vállalkozás esetében. Ezen felül a hatékony működés érdekében elengedhetetlen egy titkárság létrehozása, fenntartása, mely elősegíti a mindennapi, jogszerű működést, a tagok és a világ közötti kommunikációt. Fő szolgáltatási területeink: tagsággal kapcsolatos ügyintézés, kapcsolattartás, székhelyszolgáltatás, ügyvédi segítségnyújtás, pénzügyek koordinálása, adminisztráció ellátása, weboldal, e-mail karbantartása, működtetése, események szervezése.

Hívás
Útvonal