Event

Az eseményszervezés területén minden részletre kiterjedő szolgáltatást biztosítunk Megbízóink részére: protokoll rendezvény, konferencia típusú üzleti rendezvény, corporate rendezvény vagy partik, bálok, illetve esküvőszervezés is megtalálható portfóliónkban. Minden esetben az általunk legalkalmasabbnak tartott munkatársakat bízzuk meg a szervezési teendőkkel, munkájukat folyamatosan irányítjuk és természetesen figyelemmel kísérjük tevékenységüket a teljes rendezvény folyamán. Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő fesztiválokon vállaljuk a fizetés megkönnyítésére bevezetett fesztiválkártya üzemeltetését.

A legkisebb részfeladat ellátásól a projekt teljes lebonyolításáig!

Protokolláris események

Cégünk egyik nagy erőssége, hogy bármilyen rangos esemény megszervezéséről és protokoll szolgálatáról tudunk gondoskodni. Figyelmünk kiterjed szó szerint minden apró részletre. Kezdve a meghívók elkészítésétől és elküldésétől, a terembérlésen át, catering szolgáltatásának biztosításig végig szervezzük a folyamatokat. Megszervezzük a szükséges műsorokat, melyeket fotókon, illetve videofelvételen dokumentálunk. Az Magyar Protokollosok Országos Egyesületének titkárságát cégünk 1999 óta működteti, így nem okoz gondot szakmailag gyakorlott, és felkészült munkatársak biztosítása.

Üzleti rendezvények

Cégünk vállalja konferenciák, tréningek, workshopok, szimpóziumok szakszerű lebonyolítását. Ezen belül a protokolláris levelezést, meghívók kiküldését, jelentkezések fogadását, valamint a szolgáltatások igény szerinti biztosítását. A szakmai rendezvények gördülékeny lebonyolítását minden esetben megfelelő számú szakember bevonásával biztosítjuk.
A cégek hatékony arculatkialakító eszközként alkalmazhatják az általuk megszervezett rendezvényeiket. Az ilyen célú események megvalósítási formája lehet: sales konferencia, kiállítás, termékbemutató, fogadás, kulturális- és sportrendezvény vagy ezek kombinációja. Partnereink a rendezvények bármelyik formáját is választják, mi segítségükre vagyunk a szervezésben, illetve a teljes körű lebonyolításban.

Egyedi események

Partnereink igényei alapján gondoskodunk impozáns helyszín kiválasztásáról, a legmagasabb színvonalú vendéglátásról, a welcome drinktől kezdve egészen a kreatív elemekig (csoki szökőkút, jégszobor) legyen szó partikról, bálokról, vagy akár családi eseményekről. Mindig a lehető legmegfelelőbb technikai hátteret nyújtjuk – színpad, hang – és fénytechnika, pirotechnika, rögzítés-technika (fényképezés, videó- és hangfelvétel). Tudunk biztosítani a színvonalas műsorokhoz házigazdát, hostesseket, tolmácsokat, technikusokat, előadóművészeket, zenekart, táncosokat és az Önök rendezvényét színesíteni. Mindezek megszervezése a mi dolgunk, az Öné pedig annyi, hogy élvezze az általunk nyújtott szolgáltatást és kényelmet.

Hívás
Útvonal