HUMAN divíziónk 2004-ben azzal a céllal jött létre, hogy megbízásaink során a felmerülő humán erőforrást gond nélkül és rugalmasan biztosítani tudjuk.

A piac elvárásaihoz igazodva cégünk készséggel vállalja határozott vagy határozatlan időre szóló, megfelelő kvalifikációval rendelkező munkatárs felkutatását, kihelyezését, atipikus foglalkoztatását, képzését.

Költséges a megfelelő munkaerő foglalkoztatása és szeretné optimalizálni, vagy másra fordítani ezt az összeget?

Megnyugtatóbb lenne egy kényelmes, gyors, rugalmas, költségtakarékos és garantált megoldást találni?

Cégünk segítséget nyújt humán erőforrás gazdálkodásához. A mindkét fél számára kölcsönösen előnyös árkonstrukciót az Ön igényei és elvárásai alapján alakítjuk ki!

Felkeltettük érdeklődését?

Mikor válassza a kihelyezést?

Out-sourcing keretében a Multi-Zone átvállalja Öntől egy vállalati részleg vagy projekt teljes körű HR menedzselését. E feladatokat (adminisztráció, munkaszerződés, bérkifizetés) teljes egészében a Multi-Zone látja el, így az Ön cége valóban az üzleti tevékenységnek szentelheti magát.

Kihelyezés előnyei

  • Nem köteles fenntartani HR osztályt
  • Létszámstop esetén is szükséges létszámot biztosítjuk
  • Nem vállal felelősséget a munkaügyi adminisztrációért
  • Ez a költség nem a bértömeget terheli a könyvelésben
  • Nagyobb létszám esetén kedvezményt biztosítunk

Alkalmi- és diákmunkaerő alkalmazása

Minden vállalkozásnak szükségszerűen szembe kell néznie előbb-utóbb rövid és/vagy közepes időtávú személyzethiánnyal. A kiesések, túlterheltségek elkerülése érdekében, szezonális munkáknál, időszakos projekteknél, határidős megbízásoknál a rugalmas munkaerő nyújtja a megoldást. Az alkalmi- és diákmunkaerő alkalmazása erre a problémára kínál tökéletes megoldást, mivel a munkavállalók pontosan akkor állnak az Ön rendelkezésére, amikor a leginkább szüksége van rájuk. Igény szerint elemezzük vállalkozása helyzetét annak érdekében, hogy az elvárásoknak megfelelően alakíthassuk ki a kiválasztási és oktatási folyamatot. Folyamatosan értesítjük a fejleményekről és eseményekről, így a teljes folyamatot követni tudja. Ezen felül folyamatos koordinációval segítjük Önt abban, hogy a munkaerő rendelkezésére álljon, illetve Cégcsoportunkon belül saját Iskolaszövetkezet működik, mely folyamatosan frissülő, naprakész diákmunkaerő-adatbázissal rendelkezik. Folyamatosan kapcsolatban állunk több köz- és felsőoktatási intézménnyel is, így a kijelölt munkához legmegfelelőbb képzettséggel és tapasztalattal rendelkező munkavállalókat tudjuk biztosítani.

Hívás
Útvonal