A Multi Human 2004-ben azzal a céllal alakult, hogy anyacége, az 1994 óta működő Multi-Zone rendezvényei számára a humán erőforrást biztosítsa.

A piac elvárásaihoz igazodva cégünk készséggel vállalja határozott vagy határozatlan időre szóló, megfelelő kvalifikációval rendelkező munkatárs felkutatását, közvetítését, humán erőforrás kölcsönzését, illetve kihelyezését.

Költséges a megfelelő munkaerő foglalkoztatása és szeretné optimalizálni, vagy másra fordítani ezt az összeget?

Megnyugtatóbb lenne egy kényelmes, gyors, rugalmas, költségtakarékos és garantált megoldást találni?

Cégünk segítséget nyújt humán erőforrás gazdálkodásához. A mindkét fél számára kölcsönösen előnyös árkonstrukciót az Ön igényei és elvárásai alapján alakítjuk ki!

Felkeltettük érdeklődését?

A munkaerő-közvetítés előnyei az Ön cége számára:

 • Rugalmasan alkalmazkodunk megbízóink igényeihez, személyre szabott megoldásokat kínálunk.
 • Több száz munkavállaló adatait tartalmazó, naprakész adatbázis áll rendelkezésünkre, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb alkalmazottakat.
 • Az elvárások és a kínált lehetőségek alapján megfogalmazzuk az álláshirdetések szövegét.
 • Vállaljuk az off- és online hirdetések közzétételét.
 • Tanácsadóink fogadják és előszűrik az önéletrajzokat.
 • A potenciális jelöltekkel szakmai előinterjút és részletes jellemzést készítünk az alkalmas pályázókról.
 • Teszteljük a nyelvtudást, a számítástechnikai ismereteket, a munkapszichológiai alkalmasságot és az egyéb speciális készségeket.
 • A direkt megkeresés módszerét alkalmazzuk közép- és felsővezetők felkutatására, illetve speciális pozíciókra alkalmas jelöltek megismerésére.
 • Megbízóink részére csak a több szűrőn megfelelt jelölteket mutatjuk be.

Mikor válassza a kihelyezést?

Out-sourcing keretében a Multi-Zone átvállalja Öntől egy vállalati részleg vagy projekt teljes körű HR menedzselését. E feladatokat (adminisztráció, munkaszerződés, bérkifizetés) teljes egészében a Multi-Zone látja el, így az Ön cége valóban az üzleti tevékenységnek szentelheti magát.

Kihelyezés előnyei

 • Nem köteles fenntartani HR osztályt
 • Létszámstop esetén is szükséges létszámot biztosítjuk
 • Nem vállal felellősséget a munkaügyi adminisztrációért
 • Ez a költség nem a bértömeget terheli a könyvelésben
 • Nagyobb létszám esetén kedvezményt biztosítunk

Alkalmi- és diákmunkaerő alkalmazása

Minden vállalkozásnak szükségszerűen szembe kell néznie előbb-utóbb rövid és/vagy közepes időtávú személyzethiánnyal. A kiesések, túlterheltségek elkerülése érdekében, szezonális munkáknál, időszakos projekteknél, határidős megbízásoknál a rugalmas munkaerő nyújtja a megoldást. Az alkalmi- és diákmunkaerő alkalmazása erre a problémára kínál tökéletes megoldást, mivel a munkavállalók pontosan akkor állnak maz Ön rendelkezésére, amikor a leginkább szüksége van rájuk. Igény szerint elemezzük vállalkozása helyzetét annak érdekében, hogy az elvárásoknak megfelelően alakíthassuk ki a kiválasztási és oktatási folyamatot. Folyamatosan értesítjük a fejleményekről és eseményekről, így a teljes folyamatot követni tudja. Ezen felül folyamatos koordinációval segítjük Önt abban, hogy a munkaerő rendelkezésére álljon, illetve

Cégcsoportunkon belül saját Iskolaszövetkezet működik, mely folyamatosan frissülő, naprakész diákmunkaerő-adatbázissal rendelkezik. Folyamatosan kapcsolatban állunk több köz- és felsőoktatási intézménnyel is, így a kijelölt munkához legmegfelelőbb képzettséggel és tapasztalattal rendelkező munkavállalókat tudjuk biztosítani.

Hívás
Útvonal