Eseményszervezés

Az eseményszervezés területén minden részletre kiterjedő szolgáltatást biztosítunk Megbízóink részére: akár protokoll rendezvényről, konferencia típusú üzleti rendezvényről, corporate rendezvényről, vagy partikról, bálokról, illetve esküvőszervezésről legyen is szó. Minden esetben az általunk legalkalmasabbnak tartott munkatársakat bízzuk meg a szervezési teendőkkel, munkájukat folyamatosan irányítjuk és természetesen figyelemmel kísérjük a teljes rendezvény folyamán.

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő fesztiválokon vállaljuk a fizetés megkönnyítésére bevezetett fesztiválkártya üzemeltetését.

Cégünk 3 területen lát el komplex rendezvényszervezési és- lebonyolítási feladatokat:

 • Állami szintű rendezvények (protokoll rendezvény)
 • Céges rendezvények (konferencia típusú rendezvények, céges corporate rendezvények, pályázati rendezvények)
 • Magáncélú rendezvények (fesztiválok, családi napok, partik, bálok, esküvők)

Alkalmazottaink kreativitásának köszönhetően a megfelelő látványterveket és a rendezvényen használt eszközök designját segítünk kialakítani. A speciális igények kielégítése sem okoz gondot a Multi-Zone Kft. számára. Kiváló, megbízható alvállalkozói kör áll rendelkezésünkre, ennélfogva a megszokottól eltérő igényeket (táncosok, speciális személyzet, projekt csapatok) is a kívánságok szerint teljesítjük.

Célunk, hogy a rendezvény legkisebb részfeladatának ellátásától a projekt teljes kivitelezéséig maximális szakmai színvonalon valósítsuk meg Megbízónk elvárásait.

Protokoll rendezvény

Cégünk egyik nagy erőssége, hogy bármilyen rangos esemény megszervezéséről és protokoll szolgálatáról tud gondoskodni. Figyelmünk kiterjed minden apró részletre. Kezdve a meghívók elkészítésétől és elküldésétől, a terembérlésen át, catering szolgáltatásának biztosításig.  Megszervezzük a szükséges műsorokat, melyeket fotókon, illetve videofelvételen dokumentálunk.
A rendezvény volumenének, illetve a meghívottak körének figyelembevételével javasoljuk a legmegfelelőbb biztonsági intézkedéseket.
Az Magyar Protokollosok Országos Egyesületének titkárságát cégünk 1999 óta működteti, így nem okoz gondot szakmailag gyakorlott, és felkészült munkatársak biztosítása.

Konferencia típusú üzleti rendezvények

Cégünk vállalja a konferenciák, tréningek, workshopok, szimpóziumok szakszerű lebonyolítását. Ezen belül a protokolláris levelezést, meghívók kiküldését, jelentkezések fogadását, valamint a szolgáltatások igény szerinti biztosítását. A szakmai rendezvények gördülékeny lebonyolítását megfelelő számú szakember bevonásával biztosítjuk.

A konferencia alatt Önnek kizárólag a szakmai dolgokra kell figyelnie, az összes többi feladatot mi végezzük.

Céges, corporate rendezvény

A cégek hatékony arculatkialakító eszközként alkalmazhatják az általuk megszervezett rendezvényeiket. Ezen események megvalósítási formája sokféle lehet: sales konferencia, kiállítás, termékbemutató, fogadás, kulturális- és sportrendezvény vagy ezek kombinációja. Partnereink a rendezvény bármelyik formáját is választják, mi segítségükre vagyunk a szervezésben, illetve a teljes körű lebonyolításban. Megbízóink igényeinek részletes ismerete alapján komplex arculattervezést, nyomdai és grafikai hátter elkészítését, továbbá reklám- és igényes VIP ajándékokat is biztosítunk.

Szervezési és lebonyolítási feladataink

 • Szakmai tanácsadás és segítségnyújtás a megfelelő ESEMÉNYKERET, IDŐPONT ÉS HELYSZÍN kiválasztásában.
 • Az eseményhez illő legmagasabb szintű VENDÉGLÁTÁS biztosítása
 • A rendezvény SZAKMAI PROGRAM-jában igény szerint segítségnyújtás
 • KREATÍV TERVEZÉS, ARCULATTERVEZÉS
 • BIZTONSÁGI FELADATOK ellátása
 • Professzionális TECHNIKAI HÁTTÉR biztosítása
 • KÖZREMŰKÖDŐ SZEMÉLYZET biztosítása
 • Teljes körű ügyintézés VENDÉGUTAZTATÁS és ESZKÖZÖK SZÁLLÍTÁSA területén
 • RENDEZVÉNYDEKORÁCIÓ
 • TELJESKÖRŰ NYOMDAI ÜGYINTÉZÉS TERVEZÉSTŐL A KIVITELEZÉSIG
 • REKLÁM, PR FELADATOK, HIRDETÉSSZERVEZÉS
 • SAJTÓSZERVEZÉS
 • AZ ESEMÉNY RÖGZÍTÉSE
 • RÉSZTVEVŐKKEL KAPCSOLATOS TELJESKÖRŰ ÜGYINTÉZÉS
 • TELJESKÖRŰ UTÓGONDOZÁS – A RENDEZVÉNY UTÁN

Marketing

Rohanó világunkban a számtalan személytelen reklám, hirdetés mellett egyre nagyobb szerepe van minden olyan marketing eszköznek, amelyek a fogyasztó és a hirdető közötti személyes kapcsolatot, találkozást hoz létre. Legnagyobb előnye a field marketingnek a személyes kontaktus, így a vásárló, érdeklődő meggyőződhet arról, hogy az adott termékre valóban szüksége van-e, illetve, hogy igényeinek megfelel-e.

Face to face marketing:

 • sales promoció,szórólapozás
 • sampling,horeca és event promóciók

Pénzkezelési megoldások

A cég egyik új szolgáltatása a fesztiválokon a fizetés megkönnyítésére szolgáló fesztivál kártya üzemeltetése. A Multi-Zone Kft. foglalkozik a kártyák kiadásával, feltöltésével, és a visszafizetéssel is. A rendezvény után vállaljuk a teljes körű elszámolást, és az ehhez szükséges dokumentációt. A fesztivál kártya üzemeltetésén túl cégünk vállalja üzletek, automaták, rendezvények helyszíni készpénzkezelését, az egyszerű kasszás feladatok ellátásától egészen az egyedi rendszerekben történő értékesítéshez, jegykezeléséhez kapcsolódó tevékenységig.

 

Merchandising

Rohanó világunkban egy termék sikeres értékesítése nem csupán a csomagoláson, illetve reklámozáson múlik, hanem azon is, hogy a termék hol és hogyan helyezkedik el az áruházak polcain.

Ebben segít a merchandising, vagyis a polcszerviz.

A sikeres értékesítés fő tényezője a termék jelenléte és láthatósága. Cégünk, a Multi-Zone Kft. országos szintű lefedettséggel, kiépített infrastruktúrával és szakképzett gárdával áll leendő Megbízói rendelkezésére. Teljes körű polcszerviz (merchandising) szolgáltatásaink keretein belül garantáljuk, hogy termékei mindig a vásárlók szemei előtt lesznek!

Hívás
Útvonal